Pàgines

dilluns, 13 de gener del 2014

La ladrona de libros

El proper dimecres 22 de Gener tenim una cita, anirem al cinema a veure la pel·lícula "La ladrona de libros".

La sessió comença a les 19 de la vesprada al cinema del Centre Comercial MN4.

Vos deixem el trailer per anant obrint boca....



8 comentaris:

  1. Bona vesprada a tots i totes,
    Acabe de confirmar la nostra assistència a la sessió de demà. Com que és festiu a València capital, m'han recomanat que estem allà a les 18.15. La sessió comença a les 19 hores i acabarà a les 21.15 aproximadament.
    Ens veiem demà per l'escola.
    Bona nit.

    ResponElimina
  2. Hi ha moltes maneres de nomenar aquesta pel · lícula , als propis espectadors , ens provoca tant llàstima com alegria . Ens transporta a una època completament diferent de la que ens trobem ara , una època on la hipocresia i l'egoisme , dues cares de la mateixa moneda , són dues mentalitats molt fixes en els qui per desgràcia , manejaven el país d'Alemanya , clarament es vivia una dictadura i no es podia esperar menys per part d'Adolf Hitler , aquesta pel · lícula , ens demostra una gran baralla de coses , on la lectura pot arribar a ser un gran delit per a nosaltres , que necessitem d'ella per comunicar-nos i fins i tot el portar i situar-nos en un lloc completament diferent al que ens trobem , que l'ésser humà , és ser humà i serà ser humà , no li importarà la vida d'altres , si no , la pròpia d'aquest . Una pel · lícula veritablement bonica, entretinguda i ens ajuda a comprendre moltes coses , sincerament la pel·lícula, '' La ladrona de libros'' és una pel · lícula que la veig apta per a gairebé qualsevol edat , i ens encantarà segurament pel tacte amb el qual els directors de la mateixa , tracten un tema el qual detallo anteriorment per tal realisme , que a mi personalment em va impactar .

    ResponElimina
  3. Soy María desde el chupiusuario de Clara, la película me ha gustado mucho, pero el final es un poco triste e inesperado.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola María. No sé lo que es el "chupiusuario" pero me alegro de que te haya gustado la película. El final es el único e ineludible, así que inesperado creo que no sería el término adecuado. Sin embargo, si te refieres a la muerte del chico, es triste, sí. A pesar de todo, la crueldad del nazismo aparece en el largometraje muy suavizada. Recordad otras novelas u otras películas como El niño del pijama de rayas o La vida es bella.

      Elimina
  4. Hola soy Mireia. La película me ha gustado mucho. Yo recomendaría esta película porque revive la historia de la 2ª guerra mundial y muestra el afán de superación de una niña que no sabía leer y escribir que con pocos recursos aprende a leer y amar los libros.
    Es bastante triste ya que ella pierde a muchas personas importantes en su vida. Pero...ayuda a recapacitar sobre las cosas importantes que tenemos y que no nos damos cuenta.

    ResponElimina
  5. Hola Mireia. Aunque tarde, me alegro mucho de que te gustara la película. Me encanta que hayas destacado el afán de superación de la protagonista. Creo que es una cuestión que deberíamos tener todos presente. Por otro lado, estoy totalmente de acuerdo contigo en que la rutina diaria hace que no valoremos muchas de las cosas de las que disponemos. Por eso considero que es necesario pararse de tanto en cuanto a reflexionar para poder ser capaces de apreciar todas estas cosas. Nos perdemos muchos momentos felices.

    ResponElimina